MENÜ

Intenzív nyelvtanfolyamunk 40 órában, 2 hétig tart. A napi 4 órát anyanyelvi tanár részvételével, profi csapattal akár délelőtti vagy délutáni órákban kérheted! Az interaktív, gyakorlat orientált órák ingyenes tesztekkel illetve felkészítő anyaggal garantáltan sikert hozhatnak számodra!  A tanfolyamok kezdő, újrakezdő és középfokú előkészítő szinten indulnak. 

Következő tanfolyam: július 30 - augusztus 10.

A 40 órás tanfolyam díja (min. 5 fő jelentkezése esetén) 36.500Ft.

 

Hírek

 • Nyelvparádé 2017

  Az iskolánkban dolgozó nyelvoktatók fontosnak tartják a folyamatos szakmai fejlődést, igyekszünk megragadni minden alkalmat, hogy módszertani tudásunkat tovább fejlesszük és a legjobb előadóktól tanuljunk. Célunk, hogy az előadásokon elsajátított ismereteket hallgatóink javára fordítsuk, és a legújabb trendeknek megfelelően segítsük diákjainkat az általuk kitűzött célok eléréséhez. Éppen ezért veszünk részt az idei év egyik legrangosabb szakmai rendezvényén, a Nyelvparádén. Sőt! Az eseményen fellép iskolánk nyelvoktatója, Kovács Gémes Julianna is, aki jazz, musical és pop koncerttel szórakoztatja majd a hallgatóságot.

  nyelvparade.hu/programok

 • Tanuljon nálunk nyelveket!

  Az angol, olasz valamint francia mellett orosz nyelvet is tanulhat a Fortantóban!

   

 • Folyamatosan induló tanfolyamok

  Nyelvtanfolyamaink minden hónap közepén indulnak 825Ft/óra/főtől, amennyiben megfelelő számú (minimum 5 fő), közel azonos nyelvi szinten lévő hallgató jelzi a tanfolyamon való részvételi szándékát.

  Várunk minden nyelvvizsgára készülőt, nyelvetanulásra vágyót! 

   

Szavazás

Karácsonyra ajándékoznál-e nyelvóra utalványt?
Igen
Nem
Asztali nézet