MENÜ

Kezdő ANGOL nyelvtanfolyamot indítunk!

A nyelvórákatat hétfőnként, heti 3x45 percben 18.00 -as kezdéssel tartjuk.

A tanfolyamra jelentkezni telefonon (a 06/20/344-5733 számon) vagy on-line lehet.

A tanfolyam díja, egy összegben történő befizetés esetén 47.500ft/40óra/fő. Két részletben történő befizetés esetén pedig 2x27.000Ft/fő+tankönyvcsomag, ára: 8000Ft. 

A tanfolyam megkezdéséhez tankönyvcsomagra is szükség lesz (tankönyv-munkafüzet-CD). A tankönyvcsomag kb 1 évre elegendő tananyagot tartalmaz. A csomaghoz tartozó CD most iskolánk ajándéka.

A tanfolyam díjának befizetésével tehető véglegessé a részvételi szándék. (előzetes bejelentkezés alapján) Befizetési határidő szeptember 30 péntek, ekkor fizetendő a tankönyvcsomag is!

 

Vágj bele velünk a nyelvtanulásba!

On-line jelentkezés nyelvtanfolyamainkra

 

Hírek

 • Nyelvparádé 2017

  Az iskolánkban dolgozó nyelvoktatók fontosnak tartják a folyamatos szakmai fejlődést, igyekszünk megragadni minden alkalmat, hogy módszertani tudásunkat tovább fejlesszük és a legjobb előadóktól tanuljunk. Célunk, hogy az előadásokon elsajátított ismereteket hallgatóink javára fordítsuk, és a legújabb trendeknek megfelelően segítsük diákjainkat az általuk kitűzött célok eléréséhez. Éppen ezért veszünk részt az idei év egyik legrangosabb szakmai rendezvényén, a Nyelvparádén. Sőt! Az eseményen fellép iskolánk nyelvoktatója, Kovács Gémes Julianna is, aki jazz, musical és pop koncerttel szórakoztatja majd a hallgatóságot.

  nyelvparade.hu/programok

 • Tanuljon nálunk nyelveket!

  Az angol, olasz valamint francia mellett orosz nyelvet is tanulhat a Fortantóban!

   

 • Folyamatosan induló tanfolyamok

  Nyelvtanfolyamaink minden hónap közepén indulnak 825Ft/óra/főtől, amennyiben megfelelő számú (minimum 5 fő), közel azonos nyelvi szinten lévő hallgató jelzi a tanfolyamon való részvételi szándékát.

  Várunk minden nyelvvizsgára készülőt, nyelvetanulásra vágyót! 

   

Szavazás

Karácsonyra ajándékoznál-e nyelvóra utalványt?
Igen
Nem
Asztali nézet