MENÜ

Nyelvoktatás angol, francia, olasz és orosz nyelveken

Nyelvoktatás magánszemélyek részére
Fiatal tanárokkal, beszédközpontú órákon igény szerint lehetőséget biztosítunk nagy - illetve kiscsoportos és egyéni nyelvtanulásra.
Kínálunk társalgási, nyelvvizsga központú, frissitő, felzárkóztató tanfolyamokat.

Nyelvoktatás cégek részére
Nyelvoktatás cégek részére

Cégek, vállalkozások számára is kínálunk nyelvtanulási lehetőségeket. Igény szerint lehet kihelyezett nyelvoktatás, iskolánkban történő csoportos nyelvoktatás, de akár egyéni nyelvórák formájában megtartott képzés is. Lehetőséget biztosítunk frissitő, korrepetáló és felzárkoztató nyelvoktatásra, és az üzleti nyelv gyakorlása mellett, felkészítünk állásinterjúra is. Céges hallgatóink számára külön díjszabás szerint biztosítjuk szolgáltatásainkat!


Nyelvoktatáshoz kapcsolódó szolgáltatásaink
Heti tananyag küldése kezdőtől haladó szintig, leckénként igény szerint 1-2 lecke
Összefoglaló tananyag küldése
Üzleti levelezés, kezdőtől haladó szintig


INGYENES szolgáltatásaink
Ingyenes írásbeli szintfelmérés nyelvstúdiónkban, a tanfolyam vagy magánóra megkezdése előtt
Ingyenes próbaóra (1x45 perc) előzetes megbeszélés alapján, a tanfolyamhoz való becsatlakozás előtt
Ingyenes próbanyelvvizsga előzetes jelentkezés alapján (nyelvvizsga előkészítő tanfolyamok esetén)
Ingyenes képzési tanácsadás


Angol korrepetálás

Angol korrepetálás

Ez a csupán fél óra arra nyújt lehetőséget, hogy kifejezetten az iskolában nem értett anyagot világossá tegyük. Ha úgy érzed, segítségre van szükséged, mert nem mindent értettél az angol órán, gyere el hozzánk. Fél óra nem a világ és meg fogod érteni, ami eddig homályba merült.


Tolmácsolás és fordítás
Előzetes egyeztetés alapján vállalkozunk értekezletek, üzleti tárgyalások, illetve céges rendezvényekeken történő tolmácsolásra, angol, francia és olasz nyelven.

Közreműködünk kiadványok, brossúrák, hirdetések, stb. fordításában, nyelvi lektorálásban angol, francia és olasz nyelven.

Kérje ajánlatunkat!


Nyelvi táborok szervezése, lebonyolítása
Angol, német... táboroztatás
Szervezünk angol nyelvű napközis táborokat.
Segítséget nyújtunk nyelvi táborok megszervezésében: tanárok közvetítése, reklámanyagok elkészítése.


Fizetési feltételek

Csoportos nyelvoktatás esetén:
A 40, ill. 30 órás nyelvtanfolyami díjat lehetőség van két egyenlő részletben is befizetni.A tanfolyam árát vagy az első részletet a tanfolyam kezdése előtti napig kell rendezni. A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

1 és 2 fős magánórák esetén:
Ha ezt a szolgáltatásunkat veszi igénybe, minimum 4 órát kell előre befizetnie, óránkénti fizetést nem áll módunkban elfogadni. Amennyiben Ön az első órán vagy azt megelőzően 10 óra árát fizeti be egy összegben előre , 5% kedvezményt biztosítunk. Későbbi befizetések esetén az 5% kedvezmény NEM érvényesíthető! A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

Az előre történő díjfizetésről:
A következő tandíj befizetése legkésőbb az előre befizetett alkalmak utolsó óráján esedékes! (Pl.: Ha Ön előre befizeti az első 4 nyelvóra díját, a tanfolyam folytatásához a 4. óra végén kell befizetnie a következő órák díját!)

Két részletben történő díjfizetés esetén a második részlet esedékességéről a tanfolyam első óráján nyújtunk felvilágosítást. A második részlet NEM feltétlenül a tanfolyam felénél lesz esedékes, hanem egy előre meghatározott időpontban!

Megkezdett tanfolyam előre befizetett díját nem áll módunkban visszatéríteni, akkor sem, ha Ön idő közben a tanfolyamot megszakítja!


Ajándékutalványok
Lepje meg szeretteit, barátait, munkatársait egy hasznos ajándékkal! Karácsonyra, szülinapra, ballagásra... vásároljon nyelvórára jogosító ajándékutalványt! 

Fortantó ajándékutalványok!


Iskolánk házirendje

Általános tudnivalók   

A hallgató köteles a nyelviskola tulajdonát óvni és tisztán tartani. A nyelviskolában hagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk. Sem a csoportos, sem a magánórák nem ruházhatók át. A befizetett órák visszafizetésére nincs mód. Az órákról semmilyen kép – illetve hanganyagot készíteni nem lehet. Kérjük parkoljanak a nyelviskola elé vagy a főúton.


Csoportos nyelvoktatás
(3-8 fős csoportok)

A 40 órás tanfolyamot lehetőség van két egyenlő részletben befizetni. Az első részletet a tanfolyam megkezdéséig, a második részletet a tanfolyam kezdését követően előre meghatározott időpontban kell rendezni.

Minden hallgató köteles a tanfolyam teljes árát, azaz a 40 óra árát befizetni tekintet nélkül arra, hogy hány órán vesz részt. 

Amennyiben egy hallgató sem jelenik meg az adott órán és előre nem tájékoztatták a tanárt a hiányzásról, az óra elszámolásra kerül. Abban az esetben, ha csak egy hallgató jelenik meg, a tanár rövidebb órát tarthat.

A hallgatók a tanfolyam utolsó két óráján írásbeli és szóbeli házi vizsgát tesznek a tanult anyagrészből, amelynek eredményéről oklevelet állítunk ki.


Magánórák, két fős nyelvoktatás

Fizetési módok

Ez esetben minimum 4 órát előre be kell fizetni, óránkénti fizetésre nincs lehetőség. A 4 óra befizetést a befizetéstől számított 8 héten belül le kell járni, ezen túlmenően nem lehet felhasználni.

Amennyiben Ön 10 órát előre egy összegben készpénzben befizet az első óra megkezdéséig, 5%-os kedvezményre jogosult. Ha nem az első óráig történik meg a 10 óra befizetése, a kedvezmény nem jár. A 10 órát a befizetéstől számított 12 héten belül kell lejárni, ezen túlmenően nem lehet felhasználni.

Késések

Az adott óráról a diák max. 15 percet késhet, ezen túlmenően az óra nem kerül megtartásra és felszámítjuk. Amennyiben a tanár késik 15 percet, köteles azt bepótolni egy előre egyeztetett időpontban.

Órák lemondása

Az órák lemondására az adott óra előtti nap este 8 óráig van lehetőség az óra felszámítása nélkül. Amennyiben a diák a fenti időpontot nem tartja be, az órát az előre befizetett tandíjból levonjuk. Amennyiben a tanár a határidőt átlépve mondja le az órát, köteles azt pótolni egy előre egyeztetett időpontban.


 

Gyömrői nyelviskolánk könnyen megközelíthető a Keleti PU - Szolnok között közlekedő vonatokkal:
Rákos, Rákoshegy, Maglód, Mende, Ecser, Sülysáp, Magdolnatelep, Tápiószecső, Szentmártonkáta, Nagykáta telepölésekről. A vonatozás településtől függően mindössze 15-40 perc.

Az alábbi településekről autóbusszal vagy autóval érhet el minket 25-50 perc alatt:
Üllő, Pusztaszentistván, Szőlőstelep, Rákoscsaba, Rákoskeresztúr, Péteri, Úri, Kóka, Tápióság

GPS koordináták - Autóval érkezőknek használata erősen ajánlott :)
N 47fok 25.538
E 19 fok 23.345

Hírek

 • Nyelvparádé 2017

  Az iskolánkban dolgozó nyelvoktatók fontosnak tartják a folyamatos szakmai fejlődést, igyekszünk megragadni minden alkalmat, hogy módszertani tudásunkat tovább fejlesszük és a legjobb előadóktól tanuljunk. Célunk, hogy az előadásokon elsajátított ismereteket hallgatóink javára fordítsuk, és a legújabb trendeknek megfelelően segítsük diákjainkat az általuk kitűzött célok eléréséhez. Éppen ezért veszünk részt az idei év egyik legrangosabb szakmai rendezvényén, a Nyelvparádén. Sőt! Az eseményen fellép iskolánk nyelvoktatója, Kovács Gémes Julianna is, aki jazz, musical és pop koncerttel szórakoztatja majd a hallgatóságot.

  nyelvparade.hu/programok

 • Tanuljon nálunk nyelveket!

  Az angol, olasz valamint francia mellett orosz nyelvet is tanulhat a Fortantóban!

   

 • Folyamatosan induló tanfolyamok

  Nyelvtanfolyamaink minden hónap közepén indulnak 825Ft/óra/főtől, amennyiben megfelelő számú (minimum 5 fő), közel azonos nyelvi szinten lévő hallgató jelzi a tanfolyamon való részvételi szándékát.

  Várunk minden nyelvvizsgára készülőt, nyelvetanulásra vágyót! 

   

Szavazás

Karácsonyra ajándékoznál-e nyelvóra utalványt?
Igen
Nem
Asztali nézet