MENÜ

Most induló tanfolyamainkra extra kedvezmény: a CD-t a nyelviskola biztosítja, neked csak a tankönyvet és a munkafüzetet kell megvásárolnod!

Tavaszi akció (angol nyelvtanfolyam)

- teljesen kezdő csoport
- a tanfolyam 40 órás (1 tanóra 45 perces)
- időpont: péntekenként 17.00 - 19.15 (3x45perc)
- kezdés: 2013. április 26.
- jelentkezési és befizetési határidő: április 19. péntek


- a tanfolyam díja: 45.000ft/ 40óra egy összegben vagy 2x24.000 Ft
- a tankönyvcsomagból, mely áll: tankönyv, munkafüzet, CD és átlagos haladás mellett kb 1 évig használja majd a csoport, most a CD-t a nyelviskola ingyen biztosítja

 

On-line jelentkezéshez klikk ide!

 

 

Hírek

 • Nyelvparádé 2017

  Az iskolánkban dolgozó nyelvoktatók fontosnak tartják a folyamatos szakmai fejlődést, igyekszünk megragadni minden alkalmat, hogy módszertani tudásunkat tovább fejlesszük és a legjobb előadóktól tanuljunk. Célunk, hogy az előadásokon elsajátított ismereteket hallgatóink javára fordítsuk, és a legújabb trendeknek megfelelően segítsük diákjainkat az általuk kitűzött célok eléréséhez. Éppen ezért veszünk részt az idei év egyik legrangosabb szakmai rendezvényén, a Nyelvparádén. Sőt! Az eseményen fellép iskolánk nyelvoktatója, Kovács Gémes Julianna is, aki jazz, musical és pop koncerttel szórakoztatja majd a hallgatóságot.

  nyelvparade.hu/programok

 • Tanuljon nálunk nyelveket!

  Az angol, olasz valamint francia mellett orosz nyelvet is tanulhat a Fortantóban!

   

 • Folyamatosan induló tanfolyamok

  Nyelvtanfolyamaink minden hónap közepén indulnak 825Ft/óra/főtől, amennyiben megfelelő számú (minimum 5 fő), közel azonos nyelvi szinten lévő hallgató jelzi a tanfolyamon való részvételi szándékát.

  Várunk minden nyelvvizsgára készülőt, nyelvetanulásra vágyót! 

   

Szavazás

Karácsonyra ajándékoznál-e nyelvóra utalványt?
Igen
Nem
Asztali nézet