MENÜ

Angol táboraink képekben

Nyelvtanulás, játék, szórakozás... és persze még egy kis nyelvtanulás ;)
A Fortanto Nyelvstúdió minden nyáron nyelvtábort szervez Gyömrőn. A környékbeli településekről (Rákos, Maglód, Mende, Ecser, Sülysáp, Nagykáta, Üllő, Pusztaszentistván, Szőlőstelep, Rákoscsaba, Rákoskeresztúr, Péteri, Úri, Kóka, Tápióság, stb.) érkező gyerekek kikapcsolódnak, új barátokat szereznek, és szinte észrevétlenül fejlesztik nyelvtudásukat, angol szókincsüket.

Korábbi angol nyári táborunk fotóit ITT tekintheted meg

Hírek

 • Nyelvparádé 2017

  Az iskolánkban dolgozó nyelvoktatók fontosnak tartják a folyamatos szakmai fejlődést, igyekszünk megragadni minden alkalmat, hogy módszertani tudásunkat tovább fejlesszük és a legjobb előadóktól tanuljunk. Célunk, hogy az előadásokon elsajátított ismereteket hallgatóink javára fordítsuk, és a legújabb trendeknek megfelelően segítsük diákjainkat az általuk kitűzött célok eléréséhez. Éppen ezért veszünk részt az idei év egyik legrangosabb szakmai rendezvényén, a Nyelvparádén. Sőt! Az eseményen fellép iskolánk nyelvoktatója, Kovács Gémes Julianna is, aki jazz, musical és pop koncerttel szórakoztatja majd a hallgatóságot.

  nyelvparade.hu/programok

 • Tanuljon nálunk nyelveket!

  Az angol, olasz valamint francia mellett orosz nyelvet is tanulhat a Fortantóban!

   

 • Folyamatosan induló tanfolyamok

  Nyelvtanfolyamaink minden hónap közepén indulnak 825Ft/óra/főtől, amennyiben megfelelő számú (minimum 5 fő), közel azonos nyelvi szinten lévő hallgató jelzi a tanfolyamon való részvételi szándékát.

  Várunk minden nyelvvizsgára készülőt, nyelvetanulásra vágyót! 

   

Szavazás

Karácsonyra ajándékoznál-e nyelvóra utalványt?
Igen
Nem
Asztali nézet