MENÜ

Rólunk mondták

Fontosnak tartjuk a tapasztalaton alapuló, mégis objektív vélemény formálást. Hisszük, hogy a legjobb reklám az elégedett ügyfél, és az Ő ajánlása. Lássuk hát néhány Partnerünk személyes véleményét nyelvstúdiónk munkájáról, eredményességéről...

 • Hajdu Zoltán - ügyvezető (Seacontinental Kft.)
  A nyelvórák kedves, közvetlen környezetben, szakmailag felkészült nyelvtanár társaságában zajlottak. A tanfolyam végére minden kollégánk elérte a kitűzött személyes célját, a megszerzett tudást munkájukban eredményesen használják.

 • Makláry Eszter - könyvelési csoportvezető (Rossmann Mo. Kft.)
  A nyelviskola tanárai kedvesek és türelmesek, mindig felkészülten érkeznek az órákra és minden alkalommal változatos témákkal és feladatokkal foglalkozunk.

 • Kanász Gábor - számlaellenőrzési csoportvezető (Rossmann Mo. Kft.)
  Többszörös újrakezdőként, minimális tudással kezdtem neki a nyelvtanulásnak. A tanárom segítségével, felkészültségével, nemcsak a nyelvtani alapokat, hanem a kommunikációt is sikerült megfelelő szintre fejleszteni. A kommunikáció központú órák kifejezetten sokat segítettek az élőnyelv használatában.
 • Gerbovits Domokos - tanuló
  Europro Business? Köszönöm a felkészítést Julianna Kovács Gémesnek, és a Fortanto nyelvstúdiónak!
  Europro Business

 • Csernovszki László - szervizvezető (Volvo Group Trucks Hungary)

  Ajánlom mindenkinek a tanfolyamot akik a gyakorlatias, az életben jól használható és kamatoztatható tudást szeretnének elérni. A tananyag a mindennapi használatra alapozódik amit megfelelően tudok érvényesíteni a mindennapokban!

 • Benkő Lajos - ügyvezető (Returpack Kft.)
  Hogy miért ajánlom épp a Fortanto-t? Mert olyat tud, amit más nyelviskola nem. Korábban több helyen is próbálkoztam elsajátítani az angolt, de mindenhol feszélyezve éreztem magam, nem jártam sikerrel. Itt könnyed, baráti hangulatban tanulhatok. Lazán, de szakmailag hozzáértően és precízen oktatnak. Korábban nem mertem megszólalni angolul, most 1,5 órát folyamatosan beszélek a saját témáimról, saját szókészlettel. Egyedi rendszerben, személyre szabott igényeimnek megfelelő képzést kapom. Az email-ben történő levelezéseim minősége pedig nagyságrenddel fejlődött. Mindezeket kb 1,5 év alatt értem el. Szerintem ez mindennél többet mond. Köszönöm!

 • Hajdú Pál András (hallgató)
  Köszönöm a vizsgára való felkészítést! Azt hiszem, megérte ;)

 

Hírek

 • Nyelvparádé 2017

  Az iskolánkban dolgozó nyelvoktatók fontosnak tartják a folyamatos szakmai fejlődést, igyekszünk megragadni minden alkalmat, hogy módszertani tudásunkat tovább fejlesszük és a legjobb előadóktól tanuljunk. Célunk, hogy az előadásokon elsajátított ismereteket hallgatóink javára fordítsuk, és a legújabb trendeknek megfelelően segítsük diákjainkat az általuk kitűzött célok eléréséhez. Éppen ezért veszünk részt az idei év egyik legrangosabb szakmai rendezvényén, a Nyelvparádén. Sőt! Az eseményen fellép iskolánk nyelvoktatója, Kovács Gémes Julianna is, aki jazz, musical és pop koncerttel szórakoztatja majd a hallgatóságot.

  nyelvparade.hu/programok

 • Tanuljon nálunk nyelveket!

  Az angol, olasz valamint francia mellett orosz nyelvet is tanulhat a Fortantóban!

   

 • Folyamatosan induló tanfolyamok

  Nyelvtanfolyamaink minden hónap közepén indulnak 825Ft/óra/főtől, amennyiben megfelelő számú (minimum 5 fő), közel azonos nyelvi szinten lévő hallgató jelzi a tanfolyamon való részvételi szándékát.

  Várunk minden nyelvvizsgára készülőt, nyelvetanulásra vágyót! 

   

Szavazás

Karácsonyra ajándékoznál-e nyelvóra utalványt?
Igen
Nem
Asztali nézet