MENÜ

Orosz nyelvóra kizárólag Skype-on 

Orosz nyelvtanárainkat mostantól Skype segítségével érhetik el!

A Skype-on történő nyelvoktatáshoz Önnek nem kell mást tennie, mint a számítógépére telepítenie az ingyenesen elérhető Skype szoftvert, majd csatlakoztatnia egy megfelelő minőségű fejhallgatót, és az iskolával egyeztetett időpontban a nyelvtanár keresni fogja.

Így mostantól nem kell az orosz nyelvóra miatt a nyelviskolába mennie, hiszen a nyelviskola jön el az otthonába.

A nyelvórákkal kapcsolatban érdeklődjön/egyeztessen Tündével a 06 20/344-5733 telefonszámon (hétfőtől péntekig 9-20 óráig)

Hírek

 • Nyelvparádé 2017

  Az iskolánkban dolgozó nyelvoktatók fontosnak tartják a folyamatos szakmai fejlődést, igyekszünk megragadni minden alkalmat, hogy módszertani tudásunkat tovább fejlesszük és a legjobb előadóktól tanuljunk. Célunk, hogy az előadásokon elsajátított ismereteket hallgatóink javára fordítsuk, és a legújabb trendeknek megfelelően segítsük diákjainkat az általuk kitűzött célok eléréséhez. Éppen ezért veszünk részt az idei év egyik legrangosabb szakmai rendezvényén, a Nyelvparádén. Sőt! Az eseményen fellép iskolánk nyelvoktatója, Kovács Gémes Julianna is, aki jazz, musical és pop koncerttel szórakoztatja majd a hallgatóságot.

  nyelvparade.hu/programok

 • Tanuljon nálunk nyelveket!

  Az angol, olasz valamint francia mellett orosz nyelvet is tanulhat a Fortantóban!

   

 • Folyamatosan induló tanfolyamok

  Nyelvtanfolyamaink minden hónap közepén indulnak 825Ft/óra/főtől, amennyiben megfelelő számú (minimum 5 fő), közel azonos nyelvi szinten lévő hallgató jelzi a tanfolyamon való részvételi szándékát.

  Várunk minden nyelvvizsgára készülőt, nyelvetanulásra vágyót! 

   

Szavazás

Karácsonyra ajándékoznál-e nyelvóra utalványt?
Igen
Nem
Asztali nézet