MENÜ

Iskolánk házirendje

Általános tudnivalók

A hallgató köteles a nyelviskola tulajdonát óvni és tisztán tartani. A nyelviskolában hagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk. Sem a csoportos, sem a magánórák nem ruházhatók át. A befizetett órák visszafizetésére nincs mód. Az órákról semmilyen kép – illetve hanganyagot készíteni nem lehet. Kérjük parkoljanak a nyelviskola elé vagy a főúton.


Csoportos nyelvoktatás (3-8 fős csoportok)

A 40 órás tanfolyamot lehetőség van két egyenlő részletben befizetni. Az első részletet a tanfolyam megkezdéséig, a második részletet a tanfolyam kezdését követően előre meghatározott időpontban kell rendezni. Minden hallgató köteles a tanfolyam teljes árát, azaz a 40 óra árát befizetni tekintet nélkül arra, hogy hány órán vesz részt. Amennyiben egy hallgató sem jelenik meg az adott órán és előre nem tájékoztatták a tanárt a hiányzásról, az óra elszámolásra kerül. Abban az esetben, ha csak egy hallgató jelenik meg, a tanár rövidebb órát tarthat. A hallgatók a tanfolyam utolsó két óráján írásbeli és szóbeli házi vizsgát tesznek a tanult anyagrészből, amelynek eredményéről oklevelet állítunk ki.


Magánórák, két fős nyelvoktatás


Fizetési módok

Ez esetben minimum 4 órát előre be kell fizetni, óránkénti fizetésre nincs lehetőség. A 4 óra befizetést a befizetéstől számított 8 héten belül le kell járni, ezen túlmenően nem lehet felhasználni. Amennyiben Ön 10 órát előre egy összegben készpénzben befizet az első óra megkezdéséig, 5%-os kedvezményre jogosult. Ha nem az első óráig történik meg a 10 óra befizetése, a kedvezmény nem jár. A 10 órát a befizetéstől számított 12 héten belül kell lejárni, ezen túlmenően nem lehet felhasználni.


Késések

Az adott óráról a diák max. 15 percet késhet, ezen túlmenően az óra nem kerül megtartásra és felszámítjuk. Amennyiben a tanár késik 15 percet, köteles azt bepótolni egy előre egyeztetett időpontban.


Órák lemondása

Az órák lemondására az adott óra előtti nap este 8 óráig van lehetőség az óra felszámítása nélkül. Amennyiben a diák a fenti időpontot nem tartja be, az órát az előre befizetett tandíjból levonjuk. Amennyiben a tanár a határidőt átlépve mondja le az órát, köteles azt pótolni egy előre egyeztetett időpontban.

Hírek

 • Folyamatosan induló tanfolyamok

  Nyelvtanfolyamaink minden hónap közepén indulnak 1.400,- Ft/óra/főtől, amennyiben megfelelő számú (minimum 5 fő), közel azonos nyelvi szinten lévő hallgató jelzi a tanfolyamon való részvételi szándékát.

  Várunk minden nyelvvizsgára készülőt, nyelvetanulásra vágyót! 

   

 • Tanuljon nálunk nyelveket!

  Az angol, olasz valamint francia mellett orosz nyelvet is tanulhat a Fortanto Nyelvstúdióban!

   

 • Szakmai hitvallásunk

  Az iskolánkban dolgozó nyelvoktatók fontosnak tartják a folyamatos szakmai fejlődést, igyekszünk megragadni minden alkalmat, hogy módszertani tudásunkat tovább fejlesszük és a legjobb előadóktól tanuljunk. Célunk, hogy az előadásokon elsajátított ismereteket hallgatóink javára fordítsuk, és a legújabb trendeknek megfelelően segítsük diákjainkat az általuk kitűzött célok eléréséhez.

Asztali nézet